decanen

Informatie voor decanen

Het is ontzettend belangrijk dat leerlingen vanuit school goede loopbaanoriëntatie en -begeleiding ontvangen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van LOB. Op deze pagina reiken we je de benodigde informatie en tools aan, zodat jij de juiste kennis voorhanden hebt. Zo kunnen jouw leerlingen straks makkelijker de overstap maken.

Handige links

Onze opleidingen

Ons aanbod bestaat uit mbo-opleidingen in allerlei sectoren. Van Zorg & Welzijn tot Media & ICT, van Horeca & Toerisme tot Sport & Veiligheid. Zowel BOL als BBL. Voor elke (aankomende) student zit er wel een optie tussen waar deze zich het beste in kan vinden. Bekijk het volledige opleidingsoverzicht.

Studiegids

In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen van de school. Liever de geprinte versie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar marcom@cog.nl om deze alsnog aan te vragen. 

Open dagen

We organiseren gedurende het schooljaar verschillende open dagen. Verspreid deze data onder je leerlingen, zodat zij weten wanneer zij zich mogen komen oriënteren. De eerstvolgende editie is op donderdag 2 juni 2022 van 18.30 - 20.30 uur. Ook is er vanuit voorgaande online open dagen per school informatiemateriaal te vinden via de onderstaande websites.

Nieuwsbrief voor decanen

Als school verschaffen we decanen graag het hele jaar door informatie. Daarom sturen we regelmatig een digitale nieuwsbrief: de Decaneninfo. Hierin lees je het laatste nieuws over de school, onze opleidingen en voorlichtingsactiviteiten. Zo blijf jij op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief door te mailen naar decaneninfo@roca12.nl.

Contact

Heb je nog andere vragen of wil je meer weten over bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen of te mailen.

Meet and Greet - teaser

MEET & GREET

Heb jij je keuze voor een mbo-opleiding al gemaakt? En hoe is het nu echt om te studeren bij het Dulon College? Kom er achter tijdens de Meet & Greet

Meer informatie
Peter Fransen Astrum College

Peter Fransen

Instroomcoördinator Astrum College
026-3633750 / 06-13023763
Instroomcoördinator Jaap Fransen

Jaap Fransen

Instroomcoördinator Technova College
0318 - 45 55 00

Astrid Wagenaar

Instroomcoördinator Dulon College
0318-45 57 91