Blog Dennis van Dodewaard genomineerd uitblinker 2017

Dennis van Doodewaard: "Wat je ook studeert: pak je kans en investeer in je toekomst!"

15-08-2017

“ Ik hoop dat ik via deze weg wat kan bijdragen aan de kwaliteitsverbetering binnen de afdeling Zorg.”

Dennis van Dodewaard genomineerd uitblinker 2017
Dennis van Doodewaard - student Verpleegkunde

Genomineerde Uitblinker 2017

Ik ben één van de vijf genomineerde Uitblinkers van ROC A12 2017. De nominatie kwam als een verrassing voor mij. Een docent vroeg me om langs te komen en toen hoorde ik dat ik was genomineerd voor Uitblinker. Ik laat het op me afkomen en ik hoop dat ik via deze weg wat kan bijdragen aan de kwaliteitsverbetering binnen de afdeling Zorg.

Meedenken & een eigen bedrijf

Ik heb een helder doel gesteld. Ik wil graag ambulanceverpleegkundige worden en ik doe er alles aan om mijn doel te behalen. Ik ben een gedreven student en ik denk graag mee over de invulling van de opleiding. Ik draag graag nieuwe inzichten aan, denk hierbij aan zaken die nog niet aansluiten bij de praktijk, zoals nieuwe technieken of nieuwe materialen.

Naast zijn studie heeft Dennis ook nog een eigen bedrijf in fotografie en vormgeving: Foto Fragma. Ik ben een erkend vakfotograaf met ruim zeven jaar (foto)winkel ervaring. Tijdens mijn werk als persfotograaf kwam ik geregeld op locaties waar de brandweer aan het werk was. Veel familieleden zitten bij de brandweer en uiteindelijk ben ik ook bij de brandweer gegaan.

Mijn toekomstplannen

Ik heb er over nagedacht om beroepsbrandweer te worden, maar dit bracht een te onzekere toekomst met zich mee. Datzelfde geldt voor de fotografie, waar veel concurrentie is omdat veel mensen zelf door allerlei innovaties zelf goed aan de slag kunnen met fotografie en beeldbewerking. Omdat ik uitdaging zoek in mijn werk kwam ik uit bij mijn toekomstdroom:  ambulanceverpleegkundige. Hiervoor heb ik nog een aantal jaren studie te gaan. Alles bij elkaar opgeteld  bijna 10 jaar, maar dit heb ik ervoor over. Ook mijn vriendin staat helemaal achter hem en wordt mede hierdoor gestimuleerd verder te studeren.

Dennis vindt dat je moet investeren in je toekomst en wil dit ook meegeven aan andere (aspirant)mbo’ers.

Na een spannende strijd is Femke Rops (student Fotografie) op 22 mei verkozen tot ROC A12 Uitblinker 2017. Femke was één van de vijf genomineerde Uitblinkers van ROC A12. Tijdens de feestelijke finale in Veenendaal werden de studenten getest door de jury tijdens een speeddate en een vragenronde en spraken docenten en studenten lovende woorden over de kandidaten. Na intensief beraad werd Femke gekozen tot winnaar.

Reactie toevoegen