Dulon College

Blogs

Beschikbare blogs: 13

 • Infografic Astrum College
  23 september 2016

  Pasgeboren en (taak)volwassen

  De kop is eraf, we zijn weer begonnen….
Enkele weken geleden in Ede en Veenendaal en nu ook in Velp. En hoe in Velp! Met de lancering van de nieuwe naam en nieuw huisstijl gaat locatie Velp in de toekomst door als het Astrum College.

  Lees meer
 • Oud student in de praktijk Joey Sommers Sport- en Bewegingscoördinator
  24 juli 2016

  Oud-student in de praktijk: Joey Sommers- Sport en Bewegingscoördinator

  “Ik heb een geweldige tijd gehad op school. De tijd vloog voorbij.” Vijf jaar geleden behaalde Joey Sommers (29) uit Gendt zijn diploma Sport & Bewegingscoördinator niveau 4 bij ROC A12. 

  Lees meer
 • ROC A12 Uitblinker Methap en Jannemieke
  31 mei 2016

  Krenten uit de pap

  Stel je voor: een zaal met professioneel licht en opzwepend geluid – verzorgd door onze PET-studenten – en enthousiasmerende confettispuiters. Een presentator die met de soepelheid en enthousiasme van Matthijs van Nieuwkerk de middag aan elkaar praat (bedankt Rien ter Veen!). Gespannen fanclubs bestaande uit ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen,  docenten, studenten en vertegenwoordigers van stagebedrijven (jawel, het Ministerie van OC&W en Instituut Beeld & Geluid waren er ook bij). En last but not least een heuse vakjury bestaande uit de ROCA12-uitblinker van vorig jaar: Nick de Roo, Stefan van der Meeren (ondernemer van het jaar Ede) en ikzelf als voorzitter…. Wat een feest om bij te zijn!

  Lees meer
 • 28 april 2016

  Oud-student in de praktijk: Selma Voet- Toerisme

  “Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat ik de opleiding Front Office Manager niveau 4 zou doen. Ik heb niks met cijfers en economie. Ik dacht dat ik dat niet zou kunnen. Ik meldde me bij de afdeling Toerisme aan voor een opleiding op niveau 3.”

  Lees meer
 • Jannemieke Wijgergangs
  21 april 2016

  Met Kairos rond de eettafel

  6 april bezochten wij met enkele collega’s de jaarlijkse mbo-conferentie van het Consortium van Innovatie, in Groningen. Met dit jaar lezingen en workshops rond het thema ICT en wat dit voor het onderwijs kan betekenen. 

  Lees meer
 • Oud student in de praktijk Jaimie Houtters Secretaresse
  14 april 2016

  Oud-student in de praktijk: Jaimie Houtters-Secretaresse

  “Secretaresse een saai beroep? Absoluut niet! Een secretaresse heeft veel invloed. Een manager is niks zonder een goede secretaresse. Je bent overal bij betrokken en hebt met iedereen te maken. Je regelt en organiseert van alles. Het is een leuke, gevarieerde baan met heel veel verantwoordelijkheid.”

  Lees meer