Dulon College

Blogs

Beschikbare blogs: 61

 • Johan Berkhout student Motorvoertuigentechniek en ambassadeur
  1 oktober 2022

  Van gymnasium naar mbo: ‘leren in de praktijk gaf de doorslag’

  Johan Berkhout (21 jaar) is student Technisch Specialist Personenauto’s (BBL) en ambassadeur voor Technova/ROC A12.

  Lees meer
 • 23 februari 2022

  Ik word game developer of cyber security expert

  Joey van Haren en Niels Doodewaard zijn allebei gefascineerd door informatietechnologie en studeren aan het Technova College in Ede. Derdejaars mbo-student Joey volgt de opleiding Software Developer en studeert af in de richting Game. Tweedejaars mbo-student Niels denkt erover om na het mbo studeren aan het hbo te combineren met een job als cloud engineer of cyber security expert.

  Lees meer
 • 23 februari 2022

  ‘Met licht creëren wij sfeer bij een optreden’

  Mathijs Wiggers is tweedejaars student aan de opleiding Podium- en Evenemententechnicus van het Technova College in Ede. Hij specialiseert zich in lichttechniek. Samen met klasgenoten werkt Mathijs mee aan het project Radiozender Student FM. ‘Als zij muziek draaien, maak ik daar live een lichtshow bij in de sfeer van het nummer.’

  Lees meer
 • Dit is de opleiding als wilt werken met mensen - Chevanna
  11 augustus 2020

  Dit is dé opleiding als je wilt werken met mensen

  Een gespecialiseerd pedagogisch medewerker werkt met kinderen en jongeren, bijvoorbeeld bij een kinderdagverblijf, BSO, basisschool of tieneropvang. Vaak in een coördinerende rol. Chevanna wist niet wat ze wilde studeren, maar wel dat ze met mensen wilde werken. Na de open dagen bezocht te hebben, maakte ze haar keuze voor deze opleiding. Nu zit ze in het tweede jaar van de opleiding.

  Lees meer
 • leidinggevende-keuken-bol-velp.jpg
  4 augustus 2020

  Uiteindelijk wil ik werken in een sterrenrestaurant

  Ramon Mol, student vertelt over zijn ervaring met de de BOL opleiding Leidinggevende Keuken niveau 4

  Lees meer
 • Commerciële dienstverlening Velp
  4 augustus 2020

  Geen blad voor de mond

  Deze opleiding past echt bij mij. Ik wil de handel in, ben graag met mensen in contact en daar draait dit vak allemaal om. Dit is namelijk echt een opleiding voor als je sociaal bent ingesteld, de telefoon durft te pakken en gesprekken kan voeren. Dat betekent ook dat je vaak een presentatie voor grotere groepen geeft. Ik neem geen blad voor de mond, dus voor mij is dat geen probleem.

  Lees meer