www.a12.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Melding verbergen
Lerarencongres 2013
Lerarencongres 2013

Lerarencongres 2013

Op dinsdag 8 oktober organiseert de Onderwijscoöperatie voor het eerst Het Lerarencongres. Tijdens dit congres treden veel gastsprekers op en vinden verschillende activiteiten plaats. De minister en staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, respectievelijk Jet Bussemaker en Sander Dekker, zijn ook aanwezig. ROC A12 is er trots op om gastheer te zijn van dit eerste Lerarencongres op de locatie Reehorsterweg in Ede.

Laat je inspireren
Het congres is een plek om te leren, om kennis te maken met collega’s, om je te laten inspireren én om te delen met andere leraren. Geert ten Dam, voorzitter van de Onderwijsraad, leidt het congres in.

Andere sprekers:
• Jan Verweij
• Matthijs ter Bork
• Femke Gerritsen
• Lucia Talamini
• Simon Verwer

De dag wordt afgesloten met een interactief debat met de minister en de staatssecretaris. Gastvrouw en gastheer zijn Leraren van het Jaar Susanne Winnubst en Andrew Niemeijer.

De studenten van ROC A12 krijgen een prominente rol tijdens het congres en ook bij de organisatie zijn veel leraren betrokken.

Onderwerpen
De workshops en lezingen gaan over professionele ruimte, bekwaamheid, ict en didactiek. Voor elke sector is er interessant aanbod en het programma is zodanig ingericht dat veel kan worden gewisseld tussen de diverse onderwerpen. Er zijn debatten over professionele ruimte en innovatie in de school. Interactie is het sleutelwoord: er is daarom ook ruim voldoende gelegenheid om kennis en ervaring te delen. Kijk hier voor het hele programma.

Aanmelden
Het congres vindt plaats van 10:00 uur tot 18:00 uur en is gratis. Om je direct aan te melden, klik je hier.

Tot op Het Lerarencongres!

Contact

Algemeen e-mailadres: info@roc.a12.nl
Algemeen telefoonnummer: 0800-7622124